Usi de garaj rezidentiale

Usa de garaj sectionala rezidentiala este fara-ndoiala cea mai comoda solutie pentru a inchide un garaj cu scopul de a economisi energie si de a da un plus de eleganta proprietatii.

Costul unei usi de garaj de calitate este foarte acesibil fata de acum cativa ani. Beneficiile unei usi de garaj sunt mult mai mari pe termen mediu spre lung fata de cele ale unei usi standard izolate cu 4 cm de spuma poliuretanica.

Va propunem sa va calculati singuri pretul usii de garaj rezidentiale (selectand culoarea, optionalele si accesoriile) cu ajutorul calculatorului de preturi si in mod cert va veti convinge de nivelul redus al preturilor practicate de firma noastra.

Calitatea produsului este data si de un montaj de calitate in functie de suprafata pe care se monteaza usa de garaj (metal sau beton finisat, pereti laterali paraleli si care nu se inchid).

Modele si culori

Usile de garaj FLEXI sunt compuse din panouri sandwich cu grosimea de 4 cm, de productie italiana, umplute cu spuma polioretanica de inalta densitate.

Modele panouri usi de garaj

Usile sunt vopsite la interior in camp electrostatic in culoarea alb, iar la exterior producatorul de panouri a decis sa le vopseasca in culori standard (Alb RAL 9010 si Maro RAL 8014). De asemenea, ele se pot vopsi in orice culoare din gama RAL. Aceste culori standard nu se matuiesc la razele soarelui (UV) sau la umezeala.

culori standard usi de garaj

De asemenea, culorile disponibile pentru imitatie de lemn se potrivesc intru-totul cu cele ale producatorilor de termopan pentru a putea alege ca tamplaria ferestrelor sa fie aceeasi cu cea a usii de garaj. Culorile disponibile pentru usile de garaj imitatie lemn sunt:

culori usi de garaj imitatie lemn

Usa de garaj este prevazuta cu un profil de aluminiu in partea de jos de care este atasata o garnitura pentru ca usa de garaj sa aiba o perfecta etanseitate cu suprafata finisata. Este de preferat gresie sau beton finisat in cazul in care lufturile sunt mai mici de 1 cm, garnitura de jos putand prelua distanta dintre usa de garaj si pardoseala.

Usa de garaj este, de asemenea, prevazuta cu chedere laterale. Chederul din partea de sus (cheder de grinda) va prelua distanta dintre grinda si usa, inchizand ermetic golul. Chedere intre panouri (fiecare panou al usii de garaj este echipat cu o garnitura de etansare intre un panou si celalalt).

Panourile usii de garaj au o densitate mare a spumei poliuretanice, facand ca valorile de transfer termic sa corespunda cu o fereastra tip termopan de o calitate superioara.

Sinele de culisare

Usa de garaj flexi este echipata cu cu sina de culisare din tabla galvanizata de 1,5 mm pentru varianta rezidentiala cu sina dubla la partea de sus pentru a putea deschide usa de garaj in 20 cm buiandrug in varianta manuala cu arcurile in fata si 24 cm buiandrug pentru varianta de automatizare.

De asemenea, putem sa producem si usi de garaj cu arcurile de torsiune  in spate avand nevoie de un buiandrug de doar 10 cm in varianta de automatizare. Sinele de culisare sunt disponibile pentru inaltimi intre 1850 cm si 3035 cm

Feroneria

Balamalele sunt echipate cu role de culisare din poliamida. 

Balama laterala pentru usa de garajBalamale
Rola de culisare din poliamida pentru usa de garajRola de culisare din poliamida
Cabluri usi de garajCabluri
Arcuri de torsiune usi de garajArcuri de torsiune

 

Arcurile de torsiune pentru orice usa de garaj FLEXI sunt garantate 25.000 de cicluri si au rolul de a mentine echilibrul usi de garaj in orice moment al deplasari sale pe calea de rulare. Arcurile de torsiune sunt foarte importante in componenta usii de garaj, deoarece trebuie calculate foarte precis in functie de greutatea acesteia, sistemul de operare si accesoriile montate. Arcurile unei usi de garaj pot fi galvanizate sau vopsite pentru a spori proprietatile lor.

ATENTIE: Va sfatuim sa cereti ajutor de specialitate in cazul in care veti constata ca un arc de torsiune al usii de garaj s-a rupt. Nu incercati sa armati sau sa dezarmati un arc de torsiune fara cunostinte in domeniu deoarece va puteti rani grav (fortele la nivelul bari de torsiune sunt destul de mari)

Confort si siguranta

Actionare electrica cu un motor monofazic, longitudinal sau axial. Acesta poate fi actionat cu ajutorul unei telecomenzi, tastatura cu cod, card de acces sau apelator telefonic.

 

telecomanda mitto pentru usa de garajTelecomanda Mitto
tastatura cu cod pentru usa de garaj
Tastatura cu cod

 

In cazul in care exista o pana de curent veti putea debloca usa de garaj din interior actionand un cordon de deblocare eliberind usa de garaj din automatizare.
In cazul in care veti avea o pana de curent si nu aveti o alta intrare pietonala in garaj veti putea sa deblocati usa de garaj cu ajutorul unui deblocator cu cheie montat la exterior.

deblocator cu cheie pentru usa de garaj

Sisteme de siguranta

  • Sistem de siguranta impotriva ruperii arcurilor;
  • Sistem de siguranta impotriva prinderii degetelor (panourile usi de garaj sant special concepute cu o buza superioara);
  • Sistem de siguranta la intrarea prin efractie (usa de garaj se blocheaza prin motor sau cu ajutorul unui bolt);
  • Sistem de siguranta muchie activa (safety-edge), se monteaza senzori in garnitura de jos;
  • Sistem de siguranta cu fotocelule montate pe ambii stalpi (in cazul in care usa de garaj coboara si fascicolul de lumina dintre cele doua fotocelule se intrerupe, usa de garaj se va opri si se va intoarce in pozitia deschis, asteptand sa primeasca o alta comanda dupa ce golul a fost eliberat.

Confort si design sporit

Posibilitatea includerii in usa de garaj a unei usi de acces pietonal, cu prag sau fara prag.

usa de acces pietonal pentru usa de garaj

Posibilitatea montarii de panouri vitrate sau geamuri:

Ferestre usi de garaj

Posibilitatea de a accesoriza usa cu grile de ventilatie sau usite pentru animale de companie (de talie mica: pisici sau catei).

grila de ventilatie pentru usa de garaj rezidentiala

Automatizari pentru usi de garaj sectional izolate

Automatizarea unei usi de garaj sectional izolata trebuie foarte bine aleasa in functie de conditiile de montaj ale fiecarui client (fiecare gol de garaj este unic), de tipul de uz folosit (cate deschideri pe zi va avea usa de garaj) si ce fel de automatizare se potriveste (longitudinala sau axiala).

 

Automatizare longitudinala usa de garaj

Automatizare longitudinala

Automatizare axiala usa de garaj

Automatizare axiala

 

 

Ferestre/spatii vitrate

Orice usa de garaj poate fi echipata cu ferestre pe toata lungimea unui panou sau pe cate panouri se doreste in functie de necesitatea de lumina care se doreste in garaj

Ferestre usi de garaj

Modele incastrate care vor aduce un plus de eleganta usi de garaj si in acelasi timp dand o nota de eleganta. Panoul vitrat se poare monta pe o usa de garaj in orice varianta de culoare. Poate fi realizat pe orice dimensiune si vopsit in culoarea usi de garaj

Actionarea manuala

In garajele care nu sunt racordate la curent se pot monta inchideri cu cheie pentru a securiza usa de garaj.

inchidere cu cheie pentru usa de garaj

Mentenanta

Toate componentele ce sunt supuse uzurii (cabluri, role, arcuri de torsiune) trebuie schimbate periodic pentru a nu pune in pericol integritatea corporala a persoanelor din jur, in cazul unei prabusiri.

Noi propunem sa incheiati un contract de mentenanta pentru orice produs care se afla in miscare asistata: usa de garaj, automatizare de poarta, bariera sau usi automate sau rapide.

Acest contract va va aduce beneficii in cazul in care usa de garaj se blocheaza sau nu va mai functiona, iar o echipa de service se va deplasa in cel mai scurt timp la dumneavoastra si va rezolva problema.

 

 

In perioada aceasta aveti parte de super reduceri la usile de garaj comercializate si montate de Flexi Door!

Comandati acum o usa de garaj sectionala, rezidentiala sau industriala de la Flexi Door!

Calculator pret

Realizare site web: HASS Web Design