Sisteme de parcare cu plata

Sisteme de parcare EQINSA

Flexi Door vinde si instaleaza sisteme de parcare cu plata EQINSA destinat parcarilor de hoteluri, spitale, supermarketuri, gari, aeroporturi si parcari publice sau private.

Sistem de parcare cu plata Equinsa

In functie de numarul de locuri de parcare, sistemul de parcare cu plata poate fi configurat la cerintele beneficiarului, iar in cazul in care este o parcare mai mare se poate suplimenta numarul de bariere, statii de iesire sau statii de plata.

bariera sistem de parcare cu plata EquinsaBariera statie de parcare
Statie de iesire la sistem de parcare cu plata EquinsaStatie de iesire
Statie de plata la sistem de parcare EqinsaStatie de plata

 

Sistemul de parcare este un produs inovator, cu un design modern, surprinzator de precis, care va va raporta in orice moment gestionarea parcarii dumneavoastra.

Sistemul poate functiona in varianta:

  • cod de bare
  • banda magnetica.

Avantajul sistemului de parcare cu plata EQINSA este ca poate functiona cu ambele tehnologii.

Camere LPR

Sistemul de recunoastere automata a numerelor de inmatriculare auto are numeroase aplicatii in viata cotidiana.

Acest sistem poate fi integrat intr-un sistem de parcare sau poate fi montat cu usurinta pentru a deschide o bariera auto, pentru a comanda un semafor sau alte sisteme de automatizari de porti (automatizari de porti batante sau automatizari de porti culisante).

Camerele LPR se pot monta la intrarea institutiilor de stat, universitatilor, aeroporturilor sau a parcarilor private, iar sistemul poate recunoaste automat numarul de inmatriculare al abonatului si deschide bariera.

camera LPR

Softul este foarte flexibil, generand cu exactitate timpii de stationare in parcare si genereaza rapoarte exacte asupra numerelor de inmatriculare care au intrat sau au iesit din parcare.

soft parcare cu plata

In cadrul parcarilor cu plata softul poate fi programat la fel ca in cazul abonatilor, accesul sa fie automat, iar clientii care folosesc parcarea cu tarif orar sa fie taxati corect, nelasand, astfel, loc de interpretare.

 

In perioada aceasta aveti parte de super reduceri la usile de garaj comercializate si montate de Flexi Door!

Comandati acum o usa de garaj sectionala, rezidentiala sau industriala de la Flexi Door!

Calculator pret

Realizare site web: HASS Web Design