Montaj usi de garaj

Inca de la infiintare, in anul 2004, am pornit ca o companie care monta usi de garaj, usi automate, usi rapide, usi antifoc, automatizari de porti, bariere pentru diversi producatori sau distribuitori, de aceea consideram ca avem suficienta experienta pentru a instala orice automatizare de poarta sau usa de garaj pe care clientul o solicita.

Avand o gama variata de produse in portofoliu, putem satisfice orice cerinta in domeniul industrial sau rezidential, oferind solutii corecte pentru a rezolva chiar si cel mai complex proiect.

Montaj usi de garaj rezidentiale

Usa de garaj sectional-izolata este solutia ideala pentru a inchide un gol de garaj care indeplineste un minim de conditii pentru a fi montata (vezi schema din formularul de contact).

Montaj usi de garaj industriale

Montajul unei usi de garaj industriale poate fi executat cu ajutorul scarilor, schelelor sau a nacelelor, in cazul in care usa de garaj este foarte inalta.

Montaj automatizari porti

Automatizarile de porti sunt o solutie confortabila si totodata utila, atunci cand ajungeti acasa dupa o zi istovitoare sau atunci cand conditiile meteo nu sunt tocmai prielnice sau chiar atunci cand poarta de acces auto este in strada si nu puteti lasa masina pornita, pentru a o putea inchide.

 

In perioada aceasta aveti parte de super reduceri la usile de garaj comercializate si montate de Flexi Door!

Comandati acum o usa de garaj sectionala, rezidentiala sau industriala de la Flexi Door!

Calculator pret

Realizare site web: HASS Web Design