Produse

Usi de garaj rezidentiale

Usa de garaj sectionala rezidentiala este fara-ndoiala cea mai comoda solutie pentru a inchide un garaj cu scopul de a economisi energie.

Usi de garaj industriale

Usa de garaj industriala este cea mai eficienta solutie de a inchide un gol de incarcare datorita sistemului de deschidere, multitudinii de optionale cu care se poate echipa usa si eficienta in cazul in care solutia tehnica de montaj este aleasa corect.

Usi rapide

Usile rapide sunt realizate din pvc si reprezinta solutia ideala pentru delimitarea a doua spatii si pentru ca ridicarea prelatei sa se faca in functie de inaltime, intre 2 secunde si 5 secunde.

Usi automate culisante

Usa automata glisanta este o solutie eleganta pentru intrarile in spatii comerciale, hoteluri, spitale, benzinarii sau diverse institutii.

Bariere

Bariera auto BFT GIOTTO 30 este solutia optima pentru a restrictiona accesul auto intr-o parcare destinata firmelor sau pentru parcarile private cu deschideri de maxim 5m, astfel montand bariera se poate lasa loc trecerii pietonale.

Stalpi retractabili

Suntem printre putinii care reusesc sa acopere in totalitate gama de inchideri rezidentiale si industriale, de aceea va prezentam solutia ideala de a restrictiona accesul auto cu ajutorul stalpilor retractabili.

Sisteme de parcare cu plata

Flexi Door vinde si instaleaza sisteme de parcare cu plata EQINSA destinat parcarilor de hoteluri, spitale, supermarketuri, gari, aeroporturi si parcari publice sau private.

 

In perioada aceasta aveti parte de super reduceri la usile de garaj comercializate si montate de Flexi Door!

Comandati acum o usa de garaj sectionala, rezidentiala sau industriala de la Flexi Door!

Calculator pret

Realizare site web: HASS Web Design