Mentenanta usi de garaj

Multe dintre companiile cu care am colaborat sau firme din domeniul rezidential sau industrial, care au instalate usi de garaj sau alte sisteme de deschidere, au dorit sa incheie un contract de mentenanta pentru a fi sigure ca in cazul unei avarii au posibilitatea de a contacta un specialist, intr-un timp cat mai scurt.

De aceea,  am gandit pentru clientii nostri, dar si pentru viitorii nostri colaboratori, un produs complet pentru a veni in sprijinul lor.

Contractul de mentenanta contine 3 verificari anuale a sistemelor si o interventie de doar 24 de ore de la sesizarea unei defectiuni.

De-a lungul timpului, compania noastra a incheiat parteneriate cu diversi producatori interni si internationali pentru a raspunde cat mai prompt la solicitarile dumneavoastra.

Pentru fiecare contract se va negocia pretul corect.

Nu ezitati sa ne contactati pentru a stabili o intalnire in vederea evaluarii si ofertarii produselor pe care dumneavoastra le aveti instalate. 

Speram sa ne ridicam la inaltimea asteptarilor dumneavoastra!

Mentenanta usi de garaj rezidentiale

Usa de garaj este cel mai mare obiect in miscare din casa dumneavoastra, si ca orice produs aflat in miscare ar trebui verificat periodic de o echipa de specialitate.

Mentenanta usi de garaj industriale

Spre deosebire de usile de garaj rezidentiale, aici vorbim despre niste usi de garaj cu dimensiuni mari si foarte grele.

Mentenanta usi automate

Usa automata este solutia ideala pentru intrarile in cladiri de birouri, sedii de banci, hoteluri, magazine comerciale, acolo unde traficul este ridicat si se doreste o economie de energie (vara, iarna).

Mentenanta usi rapide

Usa rapida este un obiect aflat in miscare, ce trebuie intretinut periodic.

Mentenanta usi rezistente la foc

Usile antifoc se impun acolo unde riscul de incendiu este ridicat si in spatiile in care exista trafic uman.

Mentenanta bariere si apelatoare GSM

Barierele de trafic sunt montate in parcarile subterane sau supraterane pentru a restrictiona accesul auto. Pentru parcarile cu foarte multi utilizatori putem oferi sistemul de deschidere prin GSM.

Mentenanta usi de garaj rulouri industriale

Usa rulou industriala se monteaza aplicata pe goluri cu dimensiuni mari si in spatiile in care montajul unei usi sectionale nu este posibil.

Mentenanta grilaje metalice

Se monteaza de obicei in goluri generoase, folosind la cererea clientului diferite lamele.

 

In perioada aceasta aveti parte de super reduceri la usile de garaj comercializate si montate de Flexi Door!

Comandati acum o usa de garaj sectionala, rezidentiala sau industriala de la Flexi Door!

Calculator pret

Realizare site web: HASS Web Design